Homepagina Disclaimer

Disclaimer

De website van GGZ Rivierduinen en haar centra wordt zorgvuldig samengesteld. Toch kan de informatie op de site verouderd of niet meer juist zijn. GGZ Rivierduinen stelt zich niet aansprakelijk voor schade die direct of indirect ontstaat uit het gebruik van informatie die staat op deze site. Lees dit in onze disclaimer.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraak op worden gemaakt. De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts.

De teksten en de illustraties op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van GGZ Rivierduinen worden gebruikt. Dit geldt voor het openbaar maken, distribueren, verzenden, tonen, verkopen, overdragen en verveelvoudigen van informatie. Het enige waarvoor geen toestemming nodig is, is het delen van teksten via sociale media. Op de meeste pagina’s is dit mogelijk met de knop ‘delen’.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. GGZ Rivierduinen heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen. GGZ Rivierduinen kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor de aangeboden informatie, producten of diensten op sites van derden. Hiervoor gelden de disclaimers van deze derden.