Homepagina GGZ Rivierduinen Patiëntenvertrouwenspersoon

Patiëntenvertrouwenspersoon

De naam zegt het al. De patiëntenvertrouwenspersoon (pvp) is er voor cliënten. Voor jou. Om in vertrouwen een situatie te bespreken waar je met degene die het betreft niet uitkomt. De pvp werkt daarom onafhankelijk van GGZ Rivierduinen. Worstel je bijvoorbeeld met een vraag, heb je hulp nodig in gesprek met zorgverleners, wil je weten wat je rechten zijn of wil je een klacht indienen? Dan kun je altijd terecht bij de pvp van de locatie waar jij zit voor je herstelproces. De pvp leeft mee en zoekt mee, zodat je samen tot een oplossing komt.

De patiëntenvertrouwenspersoon is er voor iedereen die (tijdelijk) bij GGZ Rivierduinen verblijft. Vrijwillig of verplicht. En voor iedereen die thuis verplichte zorg krijgt.

Contact

Helpdesk Stichting PVP
0900 - 444 8888 (er worden geen extra kosten in rekening gebracht, alleen de gebruikelijke telefoonkosten).
De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 16:00 uur en zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur.

Familievertrouwenspersoon

Degene om wie je veel geeft, is tijdelijk opgenomen. Vastgelopen in het leven. Dat is pittig. Misschien een opluchting dat je er niet meer alleen voor staat. Tegelijkertijd ontstaan er nieuwe vragen en onzekerheden. Dan is het fijn dat er iemand voor je is. Iemand die in vertrouwen naar je luistert, je informeert, advies geeft en zelfs kan bemiddelen bij meningsverschillen of helpen bij het indienen van een klacht. Zo iemand is de familievertrouwenspersoon.